Lőrinczi Krisztina

 

Magamról

A coaching munkáért azért lelkesedem, mert minden ülésen történik valami „csoda”.

Ha már valaki elhatározza, hogy külső segítséggel lendít egyet az életén, a coaching jelentős katalizátorként tud működni.

7 éve segítem coachként privát és üzleti ügyfeleim munkáját. Az angol „Results Coaching” képzését végeztem el, ahol megtanultam, hogy hogyan lehet célorientáltan és mégis élvezetesen dolgozni ügyfeleimmel. Tagja vagyok a Magyar Coaching-Pszichológia Egyesületnek. Munkám hátteréül az szolgál, hogy 16 éve dolgozom készségfejlesztő/személyiségfejlesztő trénerként, saját tréningcégem, a Results Training Kft. egyik alapítójaként. Két fő területem mellett, melyek a tárgyalástechnika és vezetői készségek fejlesztése, számos témában segítem a csoportos képzésen résztvevőket. Legyen az prezentációs készségek, konfliktuskezelés, virtuális csapatban való együttműködés, csapathatékonyság fejlesztése. 24 országban dolgoztam eddig, sokat köszönhetek annak, hogy 5 nyelven munkálkodom, így sok-sok emberrel ismerkedhettem meg tréningjeim, coaching üléseim alatt. Csodálatos és különleges emlékeket őrzök Nigériából, Angolából, Kazahsztánból és Cheng-Du-ból, de nehéz néhányat kiemelnem, mert minden egyes utazás egy fontos darabja az életemnek. Az itt szerzett tapasztalataim szervesen beleépülnek a coaching munkámba és segítik ügyfeleimet. A coaching munkáért azért lelkesedem, mert minden ülésen történik valami „csoda”. Ha már valaki elhatározza, hogy külső segítséggel lendít egyet az életén, a coaching jelentős katalizátorként tud működni.

Munkám során sokat köszönhetek a sportakrobatikának is, melyet jelenleg felnőttként egy ideig ismét versenyszerűen űzök. Csapatjátékra, odafigyelésre és kitartásra tanít. A zene, tánc valamint a zongorázás is fontos hobbyaim. Elsősorban azonban a családom, gyermekeim töltenek, akik a színpaletta legkülönlegesebb színeivel aranyozzák be Életemet.

Tanítási filozófiám az „Edutainement”, mely a szórakozás és tanulás kifejezéseket rejtik magukban. Hiszek abban, hogy a fejlődéshez két dolog szükséges: az egyik, hogy jól érezzük magunkat azzal, aki fejleszt, segít, tanít bennünket, a másik pedig az, hogy a coachunk, trénerünk folyamatosan figyeljen arra, hogy hasznos legyen az Ügyfél számára az együtt töltött idő minden perce. Ezt a beállítottságot egyik első munkahelyemtől, a LEGO játékcégtől kaptam, ahol értékesítés és marketing területeken dolgoztam.

A személyes logómban és a weboldalamon több helyen főszerepet játszó pitypangot, mint jelképet azért választottam, mert hiszek abban, hogy valamennyien tudunk szárnyalni. Néha elakadunk a munkánkban, néha a magánéletünkben, adódnak életszakaszok, melyek során mindkettőben. Hiszek abban, hogy külső segítséggel és belső motivációval, ismét szárnyra kaphatunk. Valamennyien csodás lények vagyunk, amerre csak nézünk. Hiszek a Természet erejében, a sok csodában, bármerre tekintünk. Hivatásom mások segítése. Szenvedéllyel, kreativitással, empátiával.

Lőrinczi Krisztina
Magamról