Lőrinczi Krisztina

 

Az első találkozó

Hiszek abban, hogy a fejlődéshez két dolog szükséges: az egyik, hogy jól érezzük magunkat azzal, aki fejleszt, segít, tanít bennünket, a másik pedig az, hogy a coachunk, trénerünk folyamatosan figyeljen arra, hogy hasznos legyen az Ügyfél számára az együtt töltött idő minden perce. Hivatásom mások segítése, szenvedéllyel, kreativitással, empátiával (képesítéseimről, tapasztalataimról bővebben a 'Magamról' menüpontban olvashatsz).

Amennyiben úgy döntesz, hogy megkeresel, küldj egy emailt vagy hívj fel. Ezek után megbeszélünk egy számodra és számomra is alkalmas időpontot.

Hogyan is történik az első ülés?

A coaching alkalmas nehezebb de nem túl összetett kérdések átbeszélésére, ehhez elég akár egy alkalom is vagy kitűzhetünk nagyobb, összetettebb célokat is mint például az önbizalom fejlesztése, harmonikusabb emberi kapcsolatok, amihez több idő kell és akkor ideális egy 6-10 alkalmas találkozósorozat. Ideális 2-4 hetente találkoznunk, hogy ne is legyen túl gyakori, azaz tapasztalatokat tudj gyűjteni és ne is legyen túl ritka, hogy benne maradj a hatékony fejlődésben. Amennyiben nem tudod konkrétan megfogalmazni, hogy mi is a legfontosabb kérdés, amiben segítséget kérsz, hiszen ez is gyakran előfordul, úgy örömmel segítek ebben is.

Egy találkozó időtartama 60 perc, igény szerint maximum 90 perc.

A coaching üléseket maximális titoktartás övezi.

Várom jelentkezésedet!

Családi kép
  • A coaching helyszíne:
  • Margit körút 54. vagy
  • Kis Rókus utca 43.
  • Telefonszámom:
  • 06 20 9 269 100
  • Email címem: