Lőrinczi Krisztina

 

Ajánlások

A coaching mindig megoldást nyújtott. Így vagy úgy, de a dolgok a helyükre kerültek. A mai rohanó, stresszes világban nehéz elsőre megtalálni a megoldást, sokszor úgy tűnhet, hogy lehetetlen! A coaching ebben tud segíteni. Az ülések végére valahogy mindig tisztábban lát az ember, minden könnyebbnek tűnik! Egy jó coach-ra mindig és mindenben lehet számítani... és Kriszta pont ilyen! :-) Köszönök mindent!

Sz. Zsuzsa

Nagyon élveztem a Kriszta coachingját. Hiába próbálkoztam mindig eltérni a tárgytól, és csapongani a gondolataimban, Kriszta mederben tartotta őket, és határozottan, de lágyan vezetett a megoldáshoz. A session végére kézzel fogható eszközöket kaptam, ami nagy megnyugvást ad bármilyen szituációban.

Szeder-Szabó Krisztina

Végül mindig ráeszmélek, hogy mindannyiunknak megvannak a magunk válaszai, és saját utunkat járva a kérdéseinket is feltesszük saját magunknak... mindehhez a belső hangunkat kell meghallani... a coaching egy csodálatos eszköz, mely kezet nyújt, hogy átsegítsen a saját magunk állította akadályainkon, és elvezessen minket legőszintébb megoldásainkhoz.

Attila

Én azt találom hasznosnak a veled való beszélgetésekben, hogy az addig problémaként megélt dolgok átértékelődnek, és az általad mutatott új perspektívából nézve hirtelen egyszerűen megoldhatónak tűnnek. Elfogadtam magam, és a tulajdonságaimat, mert ezek mind természetes emberi tulajdonságok. Azt szeretem benned, hogy nagyon optimistán és pozitívan állsz minden gondolathoz, és nem csak beszélgetünk róla, hanem olyan kis kreatív trükköket mondasz, amin az ember (legalábbis én) napokig is képes gondolkodni. Többször volt "hogy ez eddig nem jutott eszembe" élményem veled. Nagyon látványosan fejlődik a kommunikációm, az önértékelésem és a különböző helyzetekhez való hozzáállásom. Ebben neked is óriási szereped van. Nem utolsó sorban nagyon otthonosan érzem magam veled, sosem érzek kínosnak bármilyen témát feldobni.

Juli

Személyedben egy olyan Coachal találkoztam, aki felvértezett a mindennapok kezeléséhez szükséges magas fokú ismeretekkel, tovább erősítette az érzelmi inteligenciámat, hogy mind a magánéletemben, mind a munkámban határozottan és pozitívan nézek szembe a kihívásokkal. Melletted megerősödött egy régi életfilózófia: "Do. Or do not. There is no try" (Yoda). Köszönöm.

X.

Krisztához tapasztalt vezetőként érkeztem. Vezetőként mindig vannak problémák és mindig kell hogy legyenek ezekre megoldások is a fejünkben. Ezek nekem is megvoltak. A letisztult út viszont nem volt meg. Kriszta segítségével olyan módszert, ezáltal pedig olyan pontos megoldási utat ismertem fel, amit a gyakorlatban is sikeresen tudtam használni. Ez az új eszköztár a coaching beszélgetések lezárultával is a rendelkezésemre áll, mindig meríthetek belőlük, amikor szükségem van rá. Köszönöm neki a hozzáállását és a segítségét.

K. Balázs - értékesítési vezető

A coaching egy olyan támogatás, aminek segítségével mind a munkámban, mind a magánéletemben könnyebben lépem át az akadályokat... általa jobban látom, hogy mi az, ami igazán lényeges. Ezenkívül ami számomra fontos, hogy önbizalmat ad, és ezáltal pozitívabban tudom megélni a mindennapokat!

Y.

Virág és természet